top of page

Lidt af hvert

Hvis du vil hjælpe...

Som selvstændig hospitalsklovn, er der nok at se til. 

Så hvis du kender nogen, eller selv, er en glad, kreativ sjæl, der har lyst til at yde en frivillig, (d.v.s. ulønnet) indsats, for at støtte Stellas arbejde, kunne det være fantastisk, hvis der er nogen der er dygtige til:

FUNDRAISING, PR og MARKETING. 

Det går jo faktisk godt, i mit lille verdensfirma! 😊🙏🏻 Men arbejdet med fundraising, PR og markedsføring, er meget tidskrævende. Så sig til, hvis du, eller en du kender, er dygtig til dette, og har lyst til at hjælpe.

At FILME OG FOTOGRAFERE. 

Der er altid brug for nye fotos, f.eks. til PR, de sociale medier, og dette website. - Og så er det da ikke nogen hemmelighed, at Stella drømmer om, at lave en, eller flere musikvideoer, til hendes sange. 

 

VÆRE "FACEBOOK-DELER"!

Ved at like og dele mine opslag på Facebook og Instagram, er du også med til at reklamere for Stella. 😊

Fotos og tegninger

Hvis du har et foto af Stella og dit barn, som gerne må bruges her på sitet, og på de sociale medier, er du meget velkommen til at sende det ind. 

Flotte tegninger er også altid velkomne. (Der er dog ingen garanti for, at de bliver brugt her på sitet. Men det er altid en stor glæde, at modtage dem.)

Tegninger og breve

"Jeg bliver altid meget glad og taknemmelig, når jeg modtager tegninger og hilsener fra nogen af de børn (og voksne) jeg møder. For det er jo i bund og grund deres mening, om det jeg gør, der er det allervigtigste."

citat

Hospitalsklovnen Stella

I dette lille slideshow, kan du se et lille udpluk, af nogle af de hilsener Stella har fået, gennem årene.

Ambassadøren Stella

Vidste du at Stella i 2011 blev udnævnt til Ambassadør for Make-A-Wish-Ønskefonden? 

Et samarbejde der er kommet en masse godt ud af. Make-A-Wish Ønskefonden, opfylder ønsker for børn med livstruende sygdomme.

Som ambassadør, er en af Stellas opgaver,  blandt andet, at indstille nogle af de børn hun møder på sin vej, til at få opfyldt et ønske.

Foreningen består af en hel masse ildsjæle, der gerne vil gøre en forskel for alvorligt syge børn, med det overordnede mål, at skabe: HÅB, STYRKE OG GLÆDE.

Du kan læse meget mere om Ønskefonden, ved at klikke HER

bottom of page